10 ШЕЙКА, КОИТО ПОДОБРЯВАТ МЕТАБОЛИЗМА И НИ ПОМАГАТ ДА ОТСЛАБНЕМ – ВТОРА ЧАСТ

Известно е, че правилната обмяна на веществата е сред основните фактори за регулиране и поддържане на телесното тегло. С тази задача може лесно да се справим, ако сме запознати с въздействието на различните храни върху организма. Продължаваме с втората петица от селекцията ни от здравословни и полезни шейкове, които подобряват метаболизма, а резултатите от това са: загуба на килограми, без липса на енергия и без да се изпитва глад.
Мазнините най-често се натрупват в областта около талията, затова направете си шейк
от и забравете за този проблем.
Ябълково смути с канела е не само вкусно предложение, но и напитка, която е изключително подходяща за вечно забързаните и заети хора, които често не се замислят с какво се хранят.
Шейк от чия. Чията е здравословен продукт. Приготвяйки си шейк от полезните зрънца, ще дадете на тялото си фибри и протеини, които пък от своя страна ще засилят метаболизма ви. Освен това консумацията на чия прави кожата гладка и свежа, това се дължи на антиоксидантите в растението.
Комбинацията от ябълки, ленено семе и канела – съвършено! Ябълките и канелата са известни с уникалните си свойства за подобряване изгарянето на мазнините. А добавяне на ленено семе само ще ускори този процес.
Зеленчукова комбинация от доматен сок и спанак. Прибавете лимонов сок и други зеленчуци по ваш избор. Такава напитка ще ви засити и ще ускори обмяната на веществата.
Метаболизмът се повлиява благоприятно и от всякакви зърнени шейкове. В съчетание с подправки ще засилите ефекта, ще се заредите със сили и бодрост.
Включете плодовете, зеленчуците, ядките, семената и подправките в менюто си, не забравяйте да приемате достатъчно количество вода и се радвайте на добро здраве, красив външен вид и завидно самочувствие.
 Framar.bg
You must be logged in to post a comment Login