Андреа Бочели в София точно след месец

Концерт на Андреа Бочели
31 Август 2014
Стадион „Българска Армия“
10440658_595030380610410_1873430376670967201_n

МАЕСТРО АНДРЕА БОЧЕЛИ НЯМА ДА РАЗОЧАРОВА БЪЛГАРСКИТЕ СИ ПОЧИТАТЕЛИ

Концертът на световноизвестния тенор ще бъде организиран от неговата доверена компания. Датата и мястото са: 31 август, стадион “Българска армия”
Концертът на Андреа Бочели в България ще се състои. Провокирани от огромния интeрес към билетите за събитието, артистът, неговият мениджмънт и European Event Service решиха да сменят локацията от “Арена Армеец” на стадион “Българска армия”. 31 август се оказа единствената възможна дата.

Поради невъзможността на българския промоутър да осъществи изискванията на легендарния изпълнител, организацията на това невероятно събитие на открито се поема от компанията, която се грижи за проявите на звездата – и най-вече тези в Източна Европа – European Event Service, базирана в Швейцария.

Важна роля за благоприятния развой на нещата допринесе и добрата воля на самия Маестро Андреа Бочели и неговия мениджмънт, Pentagon Music Management, който се грижи за всичките му участия и бди зорко над професионалната му кариера.

Всички закупени билети до момента за концерта остават валидни без никакви допълнителни заверки. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на http://www.eventim.bg/bg/bileti/andrea-bocelli-sofia-bulgarian-army-stadium-674342/performance.html и http://andreabocelli.com/tickets.
You must be logged in to post a comment Login