Арена на красотата 2015

Международно изложение Arena Professional е сектор от създадената през 1997г. марка „Арена на красотата“. През 2012 г. марката „Арена на красотата“ отбеляза 15 години.

arena2015

Arena Professional е единственото специализирано В2В изложение за професионална козметика, услуги, оборудване и обзавеждане за салони за красота и СПА центрове. Изложението има за цел да помага на водещи български и чуждестранни производители и вносители за увеличаване обхвата на техния бизнес и намиране на нови клиенти и дистрибутори.
Това е единственото събитие, което предоставя на специалистите идеалната възможност да открият нови водещи професионални марки, да се информират за новите продукти, терапии и услуги. Като партньор на специализирани учебни центрове и школи, както и на водещи български и чуждестранни експерти, в рамките на изложението, Arena Professional предоставя на посетителите фокусирани и високо професионални уъркшопове и семинари, конференции и конкурси ориентирани към отделните специалисти.

Със своите 30 издания, марката се утвърди като водещо събитие на бюти пазара в България и се наложи като партньор на много международни събития като Евроазия (Турция), Интершарм (Русия) и International Nail Championship – BEAUTY D?SSELDORF и др.

Допълнителна информация:

www.arenaofbeauty.bg
www.arenainfo.eu
You must be logged in to post a comment Login