Black Friday в The Mall

Този петък 13 ще бъде фатален за всички посетители на The Mall! Пригответе се за отстъпки надминаващи и най-смелите ви мечти!

Заповядайте на Yellow Corner, създаден от списание Story, където ще получите жълта книжка (за хора луди по шопинга), в която ще имате възможността да събирате печати и да участвате в томбола, която ще раздаде 5 ваучера по 100 лева от The Mall, аксесоари и чанти от списание Story. Колкото повече пазарувате, толкова повече печати ще получавате. А колкото повече печати имате, толкова по-голям ще бъде шанса да грабнете една от наградите.

За добро настроение ще допринесът Café de Paris с  комплимент – чаша шампанско и музикално озвучаване от нашия DJ.

Стигнахме до най-важната част: НАМАЛЕНИЯТА!
Над 100 обекта ще ви предложат отстъпки до 50%. Вземете продукти от най-новите модни колекции за малки и големи на най-добри цени, поглезете домът си с нещо ново и се погрижете за себе си във фитнес центъра или салона за красота. Заведенията за хранене също ще ви предложат промоционални менюта. Няма как да пропуснем и света на технологията – BMW са ви приготвили неустоими предложения, а blizoo ще се включват с 50% намаление на месечните си пакети, както и големи отстъпки на таблети.

Такива разпродажби се случват само веднъж в годината.

Очакваме ви  на 13 юни от  10:00 ч. До 22:00 ч. в The Mall.

Black Friday – Не го изпускай!
You must be logged in to post a comment Login