Deep Zone и Веси Бонева отправят предизвикателство към феновете с „Летен кадър“

Deep Zone и Веси Бонева представят първи общ проект

unnamed (4)

„Летен кадър“ е името на първият проект на Deep Zone Project и Веси Бонева. Във видеото са включени кадри от въздуха, на земята и под водата, заснети в две държави. Парчето има и английска версия със заглавие „Get Together” и се очертава като един от най-силните кандидати за челните позиции в летните чартове.

unnamed (1)

Видеото, което е продукция на ScreenMixer под режисурата на младия и талантлив Бойко Щонов ни пренася в слънчева Гърция със специални моменти от пътешествие с яхти, организирано от Tripsy Club. С острови, безкрайно синьо море, вълни и делфини Deep Zone и Веси ни водят на лятно приключение, което продължава и на родна земя.

unnamed (2)

Кадрите в България са заснети в Raffy Bar & Gelato Pool в Симеоново. Заведението разполага с прекрасен басейн и отвори врати специално за снимките, но вече е официално открито и се радва на многобройни посетители.  Освен интересните подводни сцени, във видеото са включени и ефектни кадри, заснети отвисоко с дрон.
unnamed (3)

Въпреки капризите на времето, екипът успя да издебне достатъчно слънчеви моменти, така че клипът да отговаря на лятното настроение, което носи парчето. Солидно количество цветя в басейна придаде допълнителна екзотика на кадрите, а ослепителните Нелина и Веси смениха по три стилни и секси визии.

Най-впечатляваща издръжливост обаче прояви музикалният продуцент на Веси Бонева – Светлин Къслев, чийто саксофон обогатява звученето на „Летен кадър“. Светльо смело се гмурна под водата, и то заедно със саксофона си, със специално окачен колан с тежести, който да го задържа под повърхността.

Видеото към „Летен кадър“ можете да видите тук:

 
You must be logged in to post a comment Login