Фенове крадат Наръчник на неомъжената жена

#МалкаЧернаКнижка събира 10 кратки истории за свободни дами

 

Наръчник на неомъжената жена“ а.к.а. „Малка черна книжка“ идва като отговор на множество срещи и клюкарски вечери с приятелки, в които основната тема са мъжете.

 

По време на Не представянето, а преживяването на Малка черна книжка две книги мистериозно изчезнаха, което първо изненада, а после зарадва авторката Radostna.

 

Интересът към Наръчника на неомъжената жена е заразяващ, тъй като съдържа 10 глави с въпроси “Какво да правя, когато…” и завършва със заръка от разказвачката.

Читателките ще намерят отговор на питания като

Какво да правя, докато ходя с женен мъж?

Какво да правя, когато всички са влюбени в мен?

Какво да правя, когато той не ми предлага брак?

Какво да правя, когато срещна любовта, а вече съм сгодена за друг?

 

Историите в малката черна книжка са вдъхновени от истински хора и случки, но са напълно измислени. Кратки и забавни са и е много вероятно всеки да открие по една приятелка в тях.

 
Не представянето, а преживяването на #МалкаЧернаКнижка

събра над 200 красиви млади четящи жени, облечени в малки черни рокли, които се радваха на трима коментатори от сцената, актьорска игра от Playback театър, водещия Васил Спасов, блогъри и авторката Radostna.

 

Гостите на преживяването участваха в дискусия за отношенията между мъжете и жените, съвети при незащитен секс от приятелите ни от еllaOne и как да го накарат да й предложи. В края получиха 16 подаръци, осигурени от партньорите на #МалкаЧернаКнижка Husshe, GM Hair Studio, Dama.bg, PicknDazzle и се насладиха на коктейлите “Недостъпната”, “Купонджийката” и “Кариеристката”.

 

Отзивите за събитието и книгата се описват с една дума: ЗАБАВНИ.

#МалкаЧернаКнижка се продава онлайн на radostna.com & ibooks.

За автора:

Radostna е на 31 години, щастливо омъжена с дете и богат опит от живота на неомъжените дами. Дипломиран арабист, книгоиздател и маркетолог, преди две години тя пуска първия български безплатен онлайн чиклит СЛЕД 22, който до момента има над 9000 сваляния. (свали от сайта или ibooks).

 

Наскоро излезе новата й книга НАРЪЧНИК НА НЕОМЪЖЕНАТА ЖЕНА или позната още като МАЛКА ЧЕРНА КНИЖКА, която се продава онлайн на radostna.com срещу 0.99 евро или хартиена за 10 лева.

 

 

 
You must be logged in to post a comment Login