Grand Chocolate Festival 2016

26-27 МАРТ 2016, от 10 до 18 часа в София хотел „Балкан“ (бившият Шератон хотел):

За всички любители на шоколада! Заповядайте на второто издание на първото по рода си шоколадово изложение в България. На него ще се представят виртуозите в производството на шоколад и шоколадови изделия. Освен по-голямата площ и по-големия брой изложители, за второто издание сме подготвили изложба на шоколадови произведения на изкуството, презентации и работилници с нашите изложители и ревюта на шоколадови бижута и дрехи. На изложението ще може и да дегустирате шоколадови творения, в изключително красивата обстановка на София хотел „Балкан“, под звуците на живи изпълнения на пиано.

Очакваме Ви с нетърпение! Моля, не забравяйте да закупите своя билет! Времевите интервали важат само за влизане. Няма ограничения в продължителността на престоя на самото изложение. Тоест, ако заявите билет за 26 март от 10 до 12 часа, трябва да влезете в този ден и часови диапазон, но можете да останете колкото време решите, според работното време на изложението.

Билетите са два типа:
Стандартен: 5 лв, който е индивидуален билет
Family: 15 лв, който е билет за двама възрастни и две деца до 14 години. Годините на децата се удостоверяват с ученическа карта на входа на изложението.
Моля, имайте предвид: деца до 7 годишна възраст влизат безплатно! Тоест, ако се семейство и едното Ви дете е под 7 години, а другото над 7, но под 14, е по-добре да вземете три индивидуални билета.

Билети могат да се закупят на място на входа, онлайн:
26 март 2016:
http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/1756662-grand-chocolate-festival-26-03-2016.html

27 март 2016:
http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/1756753-grand-chocolate-festival-27-03-2016.html

…или от партньорските каси на TicketPro в цяла България:
http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/sofia/index.html
Забележка: Само в партньорската каса на Office1 слагат такса обслужване в размер на 2 лева! В останалите, цената е обозначената!
Всички билети имат уникален номер, чрез който участвате в томбола за награди, предоставени от нашите изложители, организаторите и спонсорите на събитието.

На изложението се влиза с неизползван билет, а на работилниците и презентациите с използван или с неизползван. Това означава, че можете по всяко време да посетите работилница или презентация, независимо за какъв времеви интервал е Вашия билет, стига да има свобони места за нея!

За участници в изложението:
Ако искате да участвате в изложението, не се колебайте да ни потърсите! Може да се свържете с нас на телефон 0888 486 566 или да ни пишете на info@melodica-corporate.com! Може да пишете и по Фейсбук на профила на Grand Chocolate Festival, Сватбена агенция „Мелодика“/Melodica Wedding Agency & Melodica Corporate!

За медии: pr@melodica-corporate.com; 0883 321 839

За спонсорство и реклама: pr@melodica-corporate.com; 0888 486 566; 0887 886 937

Може да се свържете с нас и чрез контактните форми в сайтовете:
www.grandchocolatefestival.com
www.melodica-events.com
www.melodica-corporate.com

Поздрави и до скоро!
You must be logged in to post a comment Login