Хубавото бельо не трябва да стои в шкафа oт Socialbee.bg

Искам да ви представя една нежна и красива жена, която създава съблазнителни изкушения за уверените и стилни жени. Това е Елена Урумова, handmade дизайнер на бельото Lena-Lena.

Коя е Елена Урумова и защо е добре да ти е под ръка?

Елена е енергичен човек, който обича да се захваща със 100 неща едновременно и естествено докарва до край не повече от 3 от тях. Добре е да ти е под ръка, ако се интересуваш къде се случват интересни неща – събития, изложби, гаражни разпродажби и тн., и естествено, ако се нуждаеш от ръчно изработено бельо.

11070308_807245715978980_2128863530_o

Най-баналният въпрос, но отнякъде трябва да тръгнем… Как се появи „Lena- Lena”?

Преди година и половина работех на място, което не харесвах. Прибирах се от работа ядосана и продължавах да мрънкам колко много не харесвам тогавашния си начин на живот. В един момент реших, че само аз мога да променя това и напуснах сигурното си място. Винаги съм искала да се занимавам с моден дизайн и това беше точният момент да го направя. Пътят беше дълъг и нелек и продължава да е такъв, но съм щастлива с работата си.

Зад хубавата Елена стои ли строен в редица екип или си single играч по отношение на изработката на бельото?

По отношение на изработката на бельото стоя само аз. Много съм взискателна към качеството на продуктите. Понякога прекарвам цял ден в изработката на 1 продукт, докато не се уверя, че няма никаква забележка по него.

1В България всички умират да си вадят „мръсното бельо” на показ. Ако обаче искаме да оставим хората без дъх, какви артикули от твоята модна марка ще ни препоръчаш?

Има няколко отличителни белега на бельото Лена-Лена. Характерни са високите талии на бикините, които придават скрита еротика. Другото характерно са бюстиетата без банели и чашки, за да предизвикам дамите да бъдат напълно натурални и да се чувстват комфортно в тялото си.

Защо всъщност шиеш, какво ти дава това?

Обичам да експериментирам с всеки нов дизайн. Това за мен е процес, който подобрява и подобрява качеството непрекъснато. Така се зареждам с нови идеи, както и изменям дизайна на бельото, докато не достигна до най-добрия вариант за изработка.

Каква е жената, която избира да носи „Lena Lena”?

Тя е уверена и силна, интересна и самодостатъчна.
Едва ли мъжете остават безразлични към цялото това елегантно еротично излъчване, дантели и други фантазии. Поръчват ли те бельо за подарък?

Да! Голяма част от клиентите ми са мъже. Смея да твърдя, че се стараят много за своите дами. Пишат ми с всевъзможни въпроси, искат съвет относно размерите, цветовете и стилът. Вижда се, че са много грижовни и подхождат с невероятно внимание, за да зарадват половинките си.

Идва лято, ще ни зарадваш ли с изкушения, които можем да разходим по плажа?

Поради липса на време не успях да се организирам за нова линия бански, но миналогодишната линия, която се хареса на клиентите ми е възстановена и ще се предлага отново.

Намираме за поръчки онлайн. А ще прекрачим ли прага скоро на твоя първи магазин? Как си го представяш?

Не бих казала, че ще имам магазин. По-скоро ателие или студио, което да е достъпно за клиентите и всички заинтересовани. Замислям подобна идея, но не мога да издам нищо повече.

10380971_456733787798645_4355437535970590472_nСъздаваш измерения на красивото и съблазнителното. Има ли по-добър афродизиак от хубавото бельо? Приемаме съвети и тайни рецепти

Очаква се да кажа не! Хихи. Всъщност идеята, която стои зад бранда Лена-Лена е да дава увереност на дамите. Хубавото бельо не трябва да стои в шкаф. То трябва да се носи постоянно и неизменно да е част от стила на жената. Причината да се облича да не е „защото имам среща с мъж“, а да бъде „защото държа на себе си“, То е насочено към индивидуалността на жената. Относно афродизиак бих казала, че няма нищо по-секси от увереността в движенията и погледите на една жена.

Много се говори за стереотипите за красота, идеалните мерки, измеренията на женското тяло. Шиеш ли по поръчка, за да се почувства всяка жена специална?

Да, изпълнявам поръчки по конкретни размери. На сайтът могат да бъдат поръчани артикулите в стандартни размери С,М и Л. Ако дамата е с по-специфични мерки, бельото се изработва по тях, като цената на се променя.

Брандът ти празнува първи рожден ден. Какво искаш да се случи през втората година от създаването на “Lena-Lena”?

Да се затвърди позицията на бранда и да се увеличи екипът на Лена-Лена.

Пожелавам ви да празнувате всяка нова седмица! Пожелавам ви интересни материали, широка публика, главоломно развитие и разбира се, здраве и късмет!

Източник – http://socialbee.bgYou must be logged in to post a comment Login