ITSF WORLD MASTERS & INTER CONTINENTAL CUP

Световен мастърс турнир и Интерконтинентална купа по футбол на маса с българско участие

28-29 МАРТ 2018

 

В края на месец март /28-29.03.2018 г./ в Лас Вегас ще се проведат две от най-престижните събития от спортния календар на Световната федерация по футбол на маса /джаги/ – ITSF World Masters и Inter Continental Cup.

Най- добрите 12 жени и топ 16 мъже в международен план, обявени за световни майстори, ще премерят сили за спечелване на титлата „Най –добър джаги състезател в света”.

България ще има своя представител в лицето на многократната световна шампионка Екатерина Атанасова, която извоюва правото си да участва в елитното състезание след спечелването на световните серии на маса Леонхарт в Германия през 2017 година. Българската състезателка е първа към момента в световната ранглиста и има още редица титли и отличия през последните години както у нас, така и в чужбина.

Екатерина Атанасова ще вземе участие и в отборното състезание за спечелването на Интерконтиненталната купа като част от отбора на Европа.

 
Още двама представители на нашата страна ще присъстват на последващия отворен турнир в Америка. Това са Марио Томов, който е втори в Световната ранглиста по футбол на маса при младежите и Юлиан Пенев – топ състезател от най-големия клуб по джаги в страната ни СК „Джагоарс”.

Да им пожелаем успех!

Повече информация за събитията е  налична тук:

https://www.table-soccer.org/sites/default/files/icc_wm_2018_v5_0.pdf

http://itsf-world.com/speaker/ekaterina-atanasova/

http://itsf-world.com

ЛИНКОВЕ С Повече информация за събитието:
Event Organizer website: https://www.table-soccer.orgYou must be logged in to post a comment Login