Избягай От Града! от Socialbee.bg

Колкото и да обичаме София има моменти, в които ни се иска да избягаме от града, от хората, които ни познават, от проблемите и работата … от всичко!

Как си представяте спокойствието? Може би приятна тиха музика, която пречиства съзнанието, уютна обстановка, топлина, можем да прибавим чаша вино, нещо вкусно за хапване, звучи добре нали?
Да се намери място, където да успеете да избягате от града може да се окаже трудна задача, но не и невъзможна. Сега ще ви заведем някъде наблизо и същевременно далеч от всичко, от което искате да избягате. Много от вас го познават още от лятото, когато това беше летния оазис около София, едно райско кътче, красив басейн, страхотна храна… лятото отдавна си отиде, но това не означава, че оазисът го няма.
Може би се досетихте, че това прекрасно място е Raffy Bar & Gelato Pool. Басейнът сега е празен, около него е спокойно, няма я суетата и шума. В ресторанта обаче, може да се открие онова жадувано спокойствие. Когато влезете през врата мирише на дърво, вода и топлина. Навсякъде около вас плуват рибки в многобройните аквариуми. Големите прозорци дават усещането за свобода и така търсеното спокойствие. Светлината е мека и ще ви накара да отпуснете напълно сетивата си.IMG_0001_Fotor
Raffy Bar & Gelato Pool няма нищо общо с останалите заведения от веригата, които са по-скоро социални места, на които можеш да срещнеш познати лица и приятели. Където е трудно да си намериш маса и винаги е пълно. Ако сте от хората, които имат нужда да избягат точно от това, то Raffy Bar & Gelato Pool e вашето място. Там ще се насладите на прекрасна кухня и оригинални рецепти вдъхновени от различни кътчета на света. Многообразие от десерти, които няма да намерите никъде другаде.
И най-вече така жадуваното спокойствие и бягство от града. Raffy Bar & Gelato Pool е подходящото място, на което да съберете семейството си за уикенда и да прекарате целия следобед в сладки приказки, докато децата си играят в интерактивния детски кът. Райската зимна градина ще ви накара да се почувствате далеч от града и ще пробуди у вас летни спомени край морето.DSC_0273_Fotor
Идеалното място така както за семейни и приятелски срещи, но и за бизнес обеди и вечери, презентации и дори обучения. Това е прекрасно място и за всеки човек на свободна професия, който ще намери именно в Raffy Pool спокойствието и креативната обстановка, която има нужда.
Не си мислете, че не може да се забавлявате и там, защото всеки месец от Raffy подготвя специални лайф вечери с любими български артисти.
И накрая, ако трябва да обобщим Raffy Bar & Gelato Pool е мястото, което ще направи всеки момент от денонощието ви истински приятно изживяване и всеки сезон ще ви очарова с нещо различно. Едно е обаче е сигурно, ще си тръгнете от там свежи, отпочинали и изпълнени с приятни емоции/http://socialbee.bg/
You must be logged in to post a comment Login