Изящен маникюр за всеки повод

В края на 2016г. един маникюр стана изключително популярен в САЩ. Редица ценители на модата, запленени от натуралните му спокойни цветове, се влюбват в него. Това е и причината маникюрът „Бевърли Хилс“ все още да е толкова популярен.

Естественият и близък до истинския цвят на ноктите краен резултат привлича все повече почитатели, но вече не само в САЩ, а и в Европа. Затова ще Ви разкажем какво представлява маникюрът „Бевърли Хилс“, защо е толкова предпочитан и най-важното- как да си го направите сами вкъщи в няколко лесни стъпки.

Какво представлява маникюрът „Бевърли Хилс“?

Любимата дестинация на много холивудски звезди, популярна със своите луксозни градини и вили- Лос Анджелис, стана известна и като родния град на маникюра „Бевърли Хилс“. Той се смята за американския вариант на „френски маникюр“, тъй като методологията му е почти същата. Цветовата палитра на този маникюр включва всички телесни, бежови и пастелни багри. Крайният резултат трябва да изглежда естествен и близък до истинския цвят на ноктите.

Защо е толкова предпочитан?

Дизайнът на маникюра „Бевърли Хилс“ е известен с отсъствието на силен контраст между естествения цвят на ноктите и края на нокътната плочка. За да постигнете изящен и дълготраен маникюр е ключово обаче използването на качествен гел лак.

Предимството на маникюра „Бевърли Хилс“ е универсалността му- съчетава се лесно с всеки вид облекло или стил. Именно затова естетите го обичат и залагат на звездната му елегантност.

Как се прави?
Всъщност може да си направите маникюра сами вкъщи изключително бързо. Освен това хубавото е, че не си Ви необходими професионални умения, тъй като е лесен за изработка дори и от начинаещи, но при това е наистина ефектен. Вижте какво Ви е необходимо и какви са стъпките за този удивителен звезден маникюр, с привкус на Холивуд, в блога на Mynails.bg.

 

 

 

 

 
You must be logged in to post a comment Login