Как да нося кожени неща през пролетта и лятото

Вие ли сте сред онези момичета, които са луди по кожените неща и се опитват да ги носят дори от време на време? Но вероятно сте се сблъскали с проблем, когато чувствате дискомфорт в такива дрехи в горещите дни. Ние сме готови да ви помогнем да разрешите този проблем и да ви разкажем как можете да носите кожените неща през пролетта и лятото .

Как да нося кожени неща през лятото

shutr.bz

1. Махнете ръкавите.

Подобно на много момичета, имате любимо кожено яке. но в горещото време не мое да го носите… Тогава помагат якета без ръкави. Те изглеждат много стилно и са много популярни в продължение на няколко сезона, което означава, че само ще спечелите. Към него добавете нещо по-леко, например-  ефирна цветна рокля.

2. Кожа на дупки

Ако работите в офис, обърнете внимание на кожата  с малки дупки или къса рокля. Това е много женствена и секси опция. Не обичаш да носиш поли, а какво ще кажеш за шорти? 

3. Кожени аксесоари

Кожени няколко аксесоари, например чанта.

4. Светли тонове

 

Не е необходимо да се носи традиционна черна или кафява кожа. През лятото трябва да експериментирате. Лесно можете да изберете мека розова пола или синьо яке. Кожата може да бъде напълно различна, най-важното е да се реши какво искате.

4. Комбинацията от кожа и други материали.

 

Сега е много модерно да се комбинират няколко различни тъкани заедно. И за пролетта и лятото тази опция е много полезна. Можете да изберете рокля или пола, която не е напълно кожа. Същото се отнася и за панталони и шорти.

Както виждате, няколко прости съвета и сте готови да носите любимото си нещо дори и в горещите дни. Бъдете стилни и красиви винаги!
You must be logged in to post a comment Login