Как продават успешните хора

04.06.2015
18:30-21:30


ХОТЕЛ LES FLEURS
РЕСТОРАНТ LE BOUQUET
СОФИЯ, БУЛ. ВИТОША 21

Събитие с топ професионалиста в сферата на продажбите – Алекс Попов. – 1

Повечето търговци и мениджъри пропускат голяма част от възможностите за добри сделки, които ежедневно се изпречват на пътя им.
Независимо дали сте търговец, мениджър или предприемач – със сигурност не искате да пропускате възможности за продажби и печалби, нали?
Как обаче продават истински успешните хора? За да Ви помогнем да разберете – организирахме и Ви каним на специално събитие с топ професионалиста в сферата на продажбите – Алекс Попов.

Алекс Попов е първия българин завършил НЛП треньор (най-високата степен в НЛП) лично при Д-р Ричард Бандлър (ко-създател и ко-основател на НЛП). Александър Попов има право да преподава НЛП и да лицензира НЛП Практици и Мастер Практици по международната програма за сертифициране на Д-р Ричард Бандлър.
Вече повече от 14 години Александър Попов трупа своя практически опит като продава различни продукти на принципа на директните продажби от куфари, web design, банкови и застрахователни продукти – през козметика, шоколадови бонбони, изделия от сребро, злато и много други.
Ето как ще протече събитието:
18:30 ч. – 19:00 ч. – регистрация
19:00 ч. – 20:00 ч. – Как продават успешните хора? – съветите на Алекс Попов
20:00 ч. – 21:30 ч. – свободни разговори и запознанства на по чаша вино

В рамките на 1 час Алекс Попов ще Ви каже най-важното, което трябва да знаете, за да не пропускате възможности и да увеличите продажбите и приходите си.
След това Алекс ще остане на Ваше разположение да му задавате въпроси и да си поговорите лично.

Препоръка:
Запознайте с колкото се може повече от останалите участници в събитието. Те ще са интересни хора, така че е не по-малко ценно е да поговорите с тях, да обмените опит и идеи. Затова заредете се добре с визитки и се включете още сега!

Цена: 40 лв. с ДДС (с включена консумация)

Снимка – news.old.expert.bg
You must be logged in to post a comment Login