Какво казва цвета на очите ви за вас ?

7574154

Кафяви

Кафявите очи са на хора, които са  много заземени. Те са надеждни и имат разумни. Те също така са любящи и забавни. Обичат да се сприятеляват и са просто очарователни!
4672663

Сини
Синеоките хората са красиви и жизнени. Те са честни и много наблюдателни. Склонни са да поддържат дълготрайни взаимоотношения.

2711684

Пъстри
Хората с такива очи  са съпричастни и чувствителни към другите. Обичат риска и предизвикателствата.

899987
Сиви
Хората със сиви очи имат вътрешна сила. Те са известни със способността си да се справят с всяка ситуация. Сивооките хора също така са много чувствителни.

9126383

Цвят кехлибар
Хората с кехлибарен цвят или златно оцветени очи са много очарователни и топли. Има нотка на тайнственост около тях. Те обичат  много приятелите  си и искат да се чувстват приети винаги, те успяват в социалните взаимоотношения.

3729566

Зелени
Зелени очи са черта на кротък и състрадателен човек. Зеленооките обикновено са сред най-красивите красивите в залата. Те са страстни и имат прекрасни взаимоотношения с околните. Но имат малко ревнив нрав.

4253532

Черни
Някои хора имат черен цвят очи, но през повечето време те всъщност са много тъмно кафяви. Хората с черни очи са много загадъчни и не позволяват лесно сближаване с тях. Те са много страстни в любовния си живот. Определено  са чувствени хора.
You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply