Канела, мед и лавандула

Усетих, че е време да разнообразя поредицата „Архитектите на света, в който живеем“. Причините са две – едната е, че вече разгледахме творчеството на най-ярките имена в съвременната архитектура и втората е, че получих предложение от 359style.bg да представя проект на Soff Design Studio. Избрах един от последните ни обекти – апартамент „Канела, мед и лавандула“.

 

Жилището се намира в новопостроен луксозен комплекс в град Варна. Интериорът му е решен в стил Контемпорари и беше невероятно предизвикателство. Вдъхновението за неговата разработка дойде като съвсем естествена реакция от градивния диалог с клиентите. Общуването с разбиране и лекота винаги е предпоставка за добър проект.
Апартаментът включва антре; дневна с трапезария и кухня; спалня; стая за гости, която е и гардеробна и бъдеща детска стая; и баня. Обзавеждането е с линеарен, изчистен и ясен силует. Цветовете са балансирани и натурални, взети от природата, а името на проекта произлезе от стих на Мира Дойчинова – irini като отговор но общият колорит и заложената визия.

 

Обичайте дома си и той ще ви отвръща с любов!

архитект София Папазова

 
You must be logged in to post a comment Login