Коледни концерти @ Park Center

Този декември ще е изпълнен с музика! Точно преди празниците, Park Center Sofia ще зарадва посетителите си с три коледни концерта.

Събитията са със свободен вход, а мястото е ет. 1 (ниво над партера), в близост до асансьорите. Началото на концертите е от 18:30 часа.

Ето и програмата:

20.12.2017 г. – „София госпъл хор” ще изпее красиви химни, изпълнени с посланието на вярата, свободата, радостта и надеждата.

„София госпъл хор” съществува от 5 години и е единственият по рода си госпъл хор в България. В него пеят над 50 човека от България, Украйна, САЩ, Бразилия, Молдова. Имат си и собствен бенд, който наброява петима талантливи музиканти. Били са част от различни проекти и са пяли заедно с Миро, Любо Киров, Крисия. Участвали са м много предавания и са имали самостоятелни концерти в София и Пловдив.
„Всички ние сме обединени от любовта си към този стил музика и това е нещото, което ни свързва. – казва ръководителката на хора Гери Балевска. – Сред нас има хора от различен пол, възраст, произход, професия, социален статус. Имаме ученици, студенти, работещи в различни сфери, както и  хора от други държави. Различията ни нямат никакво значение, те само създават още по-интересна и пъстра картина от пеещи хора.

21.12.2017 г. – камерен оркестър „Класика“. Традициите са красиво нещо. И като всяка Коледа, Park Center Sofia ви подарява класичеки концерт.

Този декември талантливите музиканти от камерен оркестър „Класика“ ще зарадват посетителите на мола с Цикъл „Вечната музика“. Концертът ще включва с популярни и обичани класически произведения. Диригент ще бъде нашият приятел Петър Димитров.

22.12.2017 г. – звездите на X Factor – Мирослава Тодорова и красавиците от 4Magic ще зарадват всичси посетители със страхотните си гласове и впечатляващо поднесени кавър версии на любими песни.

 
You must be logged in to post a comment Login