Курс – да научим основите на HTML5 и CSS3 за един месец с Георги Атанасов

Обучението е насочено към бъдещи Уеб дизайнери, администратори на Интернет сайтове, занимаващи се със SEO оптимизация, програмисти и други

За целите на курса не са необходими специални програмни или технически умения. Желанието ни е да повишим разбирането за съвременния език описващ Интернет страниците, даващ по-широки възможности за семантично структуриране.

HTML5 е в Интернет от няколко години. Освен че опрости синтаксиса, той разшири полето на действие а именно – структурно описание на разделите в страницата, по-широки възможности за вграждане на Аудио и Видео файлове, без да се използват допълнителни приложения.

CSS3 добави нови възможности за дизайнерите като адаптивност на дизайна, използване на хвърлени сенки, полутонови преливки и транзити (анимации). Чрез иконичните шрифтове и използването им посредством псевдо елементи, съвременните Уеб страници добиха една стилизирана и олекотена откъм технически решения, визия и функционалност.

Повече информация за курса тук 

За водещия
George (1)Георги Атанасов е графичен и Уеб дизайнер, работещ в София. Неговата работа е да предложи цялостно решение на клиента при изработката на Уеб сайт – от идейния проект, през структурата, до функционалното решение. Георги има интерес към оформлението, поставя акцент върху функционалността и се радва, когато създава потребителски ориентирани
сайтове. Обича типографията и инвестира в снимки и красиви шрифтове. Счита че е много важно за оформителя на Уеб сайтове, да може да създава или поне разчита HTML/CSS, код. Според него това допринася за творческа свобода и дава възможност за намеса, при отстраняване на проблеми.
Можете да посетите фирменият уеб сайт на водещия на адрес: www.novsait.eu

 

Продължителност: 24-30 учебни часа х 45 астрономически минути.
Цена на курса – 300 лева.

Курсът ще се проведе при набиране на минимум  5 души.

Старт на курса – 12.03.2016 година.

Вторник и четвъртък от 19.00 до 21.00 и две съботи, от 10.00 до 14.00 часа.

Моля, свържете се с нас, ако желаете да получите пълната програма на курса!

Място – удобен офис близо до метростанция „Софийски Университет“
359 Груп, ул. Хаджи Димитър“ 4, ет.1, ап.1

Резервирайте място на 359group.ltd@gmail.com и  0888 848 737 (Смилена Николова)

За други въпроси – 0886 377 688 (Георги Атанасов)
You must be logged in to post a comment Login