Майкъл Джексън на кастинг за X Factor във Велико Търново

Всички желаещи да се явят на кастинга за X Factor във Велико Търново могат да го направят днес, 16 юли, от 9.00 до 19.00 ч., в хотел „Янтра“


Днес във Велико Търново стартират кастингите за четвъртия сезон на музикално шоу №1.

 

„Кандидатите записали се за кастингите на X Factor са в пъти повече от миналата година”, сподели музикалният продуцент на шоуто Дони в „Здравей, България”.  „Имаме записали се от Беларус, Македония и Нигерия. Сред записалите се е и Майкъл Джексън, роден 1957 година в Лос Анджелис. Той е американец и на въпроса „Защо трябва да изберем точно вас?” е отговорил -„защото съм кралят на поп музиката”.  Ще търсим в кандидатите нещо повече, тъй като X Factor не означава само правилно пеене, но и харизма”, разкри Дони.

 
На кастинга в старата столица освен музикалният продуцент на  шоуто, за да даде кураж на кандидат-звездите ще бъде и Михаела Маринова, която беше една от финалистките от миналия сезон на формата. Михаела разкри, че е много щастлива, тъй като утре предстои премиерата на клипа към първия ѝ самостоятелен сингъл „Стъпка напред”.

 

Междувременно някои от кандидатите за слава нямаха търпение да започне кастинга и демонстрираха своите певчески умения пред Павел Владимиров. Вижте техните изпълнения във видеото.

 

Всички желаещи да се явят на кастинга за X Factor във Велико Търново могат да го направят днес, 16 юли, от 9.00 до 19.00 ч., в хотел „Янтра“./http://novatv.bg/
You must be logged in to post a comment Login