Мед

 

Ще разнообразя дъждовните ви есенни дни с нещо много топло – присъствието на мед в интериора. Изделия от този вид метал успяха да се наложат като тенденция в съвременния дизайн. В подходящата комбинация, те дръзко изместват традиционните златни елементи.

Снимки – Интернет

Топлата светлина на медта я прави лесна за съчетаване с други естествени материали като дърво, камък и видима тухла. Едновременно с това, богатата й тоналност е достатъчна, за да се отличи като акцент сред цялостния колорит на всяко пространство. Медните повърхности могат да бъдат полирани, матирани или патинирани и по-грубо обработени, в зависимост от търсения ефект и визията на интериора. Полираната мед притежава силно присъствие и изискана красота, а сатенираната е по-деликатна и нежно се слива със заобикалящата я среда.

Декорации и аксесоари от мед са подходящи както за рустикални и класически интериори, така и за луксозни модерни пространства. Използването на розовия метал като акцент в дизайна е тенденция, която ще продължи да се развива, защото носи изключителен естетически заряд.
Обичайте дома си и той ще ви отвръща с любов!

архитект София Папазова

 

P.S. Следете страниците на 359style.bg и Soff Design Studio във фейсбук )))

 

 
You must be logged in to post a comment Login