Megadeth в София на 7 юли

Сн.: M.E. Music
Метъл „машините“ Megadeth ще имат концерт в София на 7 юли.
Шоуто в София ще се състои от 20 часа в зала „Универсиада“.

Само преди броени дни, на 22 януари, излезепоследният 15-и албум на групата „Dystopia“. Това е студийният дебют на новия китарист на Megadeth Кико Лурейро, свирил доскоро в бразилската прогресив банда Angra. Другото ново лице в групата ебарабанистът Крис Адлър, познат на публиката от метъл сензацията Lamb Of God.
В подкрепа на „Dystopia“ Megadeth тръгват на голямо световно турне, което стратира през февруари от Далас, САЩ. Европейската му част ще бъде открита в началото на юни с шоу в Милано, а само месец по-късно българската публика ще види легендарната банда на живо и у нас.

Билети за концерта на Megadeth в София могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро. Продажбата им стартира в 10 часа на 27 януари. Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 55 лв. След тяхното изчерпване редовната цена на билетите ще бъде65 лв.

Ще има и 200 броя билети Priority Access по 75 лв. – притежателите им ще бъдат допуснати в залата в деня на концерта 15 минути по-рано от останалата публика. 70 броя VIP билети по 80 лв. предлагат място в ложата на залата./dir.bg
You must be logged in to post a comment Login