Митко Петров изненада с „Излез”

Интернет сензацията „Типично” и Митко Петров представиха нов проект

unnamed (7)

Новото лице на българската музика Митко Петров изненада с най-новия си проект. Песента носи заглавието „Излез” и в комбинация с видеото грабва меломаните от първия път. Изключително модерен саунд, преплетен с български фолклор и силния вокал на изпълнителя са предпоставка за нов български хит.

unnamed (5)

Любопитно е, че видеото е дело на Николай Гарабедян – режиьор и продуцент на интернет сензацията „Типично”. Това е поредния проект, който представят с Митко Петров.

unnamed (8)
„Излез” представя Митко Петров и в друга светлина, във видеото артистът показва завидни актьорски умения, заедно с прекрасната Лидия Иванова, която е главната женска роля в клипа. Българката, която ще представя страната ни на благотворителния конкурс  „Queen Of The Universe” в Америка спира дъха на зрителите с невероятната си визия, една от които е с традиционна българска носия. Двамата се превръщат в идоли в сферата, в която се развиват и трупат все повече фенове.

unnamed (6)

Тази година Митко Петров издаде баладата „Без заглавие”, която се превърна в една от най-популярните балади в ефира през последните години и му донесе десетки успехи в класации за българска музика, сред които и първо място в БНР, а месеци по-късно песента все още се задържа в класациите.

Видео: https://youtu.be/GO6quBC30nw

Снимката на Лидия Иванова е дело на фотографа Теди Грозданов
You must be logged in to post a comment Login