Мотивацията да бъдеш…. от арх. София Папазова

Мигът, в който старата година отстъпва дните си на новата, не е нито край, нито начало. Това е преход, пътят на времето, по който продължаваме да вървим напред с всичко научено, постигнато и сътворено.

 

Професията е един от основните фактори, които определят личността. Днес подбрах седем послания и ги отправям към всички ни, за да ни подкрепят да превърнем новата 2017-та година в низ от прекрасни, успешни и удовлетворяващи дванадесет месеца.

 

Качеството не е действие. То е навик.

Аристотел

 

Действието е основният ключ към всички успехи.

Пабло Пикасо

 

Гневът и егото не са създали Сикстинската капела.

Предаността и любовта са го направили.

и

Да бъдеш добър в това, което правиш не е просто нещо, с което допринасяш за фирмата, за която работиш – това е дар, който подаряваш на себе си.

Робин Шарма

 
Бизнесът трябва да подобрява живота на хората, в противен случай не си струва изобщо да го започвате.

Ричард Брансън

 

Не забравяйте, че зад всяко голямо постижение стои една история за образование, обучение, практика, дисциплина и саможертва.

Джак Канфийлд

 

Жертвите, които правиш днес, ще се отплатят с дивиденти в бъдещето. Когато стане дума за това да работим усилено, за да постигнем мечта – да добием образование, да развием бизнес, трябва да се запитаме „Готов ли съм да живея няколко години от живота си така, както мнозина не биха, за да прекарам остатъка му така, както много хора не биха могли?“

Марк (блогър)

 

От следващата сряда продължаваме с темите от поредицата „Архитектите на света, в който живеем“. Очаквайте още големи имена на творци и техните емблематични сгради!

 

Бъдете здрави и мотивирани да достигате всяка своя добра цел!

арх. София Папазова

За повече информация  – http://soffdesign.com/

P.S. Следете страниците на  359style.bg и Soff Design Studio  във фейсбук )))
You must be logged in to post a comment Login