Мрамор

Мраморът е материал, който изключително добре се съчетава с мед и затова избрах да ви го представя днес – като тематично продължение на предишната статия. Този естествен камък винаги може да се превърне в идеален акцент, както в класическите интериори, така и в модерни и контемпорари пространства. Наскоро беше обявен за един от най-актуалните материали сред тенденциите в дизайна за 2018-та.

Снимки – Интернет

Мраморът се използва за подови покрития, стенни облицовки, плотове и различни декоративни изделия и аксесоари. Той намира приложение в дизайна на жилища, офиси, обществени и търговски зони. Произвеждат се и серии гранитогрес и технически камък с мраморен декор. Това помага за постигането на визия, наподобяваща  естествен камък в пространства,  чиято функция налага по-висока устойчивост.

Ако изберете да прибавите мрамор във вашия интериор,  пред вас ще се разкрие широка гама от цветове и техните нюанси. Едно от предимствата на естествения материал е, че всяко късче от него има своя единствен и неповторим вид. А това е привилегия за всеки дизайн.

Обичайте дома си и той ще ви отвръща с любов!
архитект София Папазова

 

P.S. Следете страниците на359style.bg и Soff Design Studio във фейсбук )))

 

 

 

 
You must be logged in to post a comment Login