MTV PRESENTS VARNA BEACH 2018

REDFOO & THE PARTY ROCK CREW С ПОТВЪРДЕНО УЧАСТИЕ

ЯСНИ СА И БЪЛГАРСКИТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИ С ПОТВЪРДЕНО УЧАСТИЕ

 

MTV Presents Varna Beach обявява участието на американския рапър и продуцент REDFOO и Party Rock Crew в програмата на събитието през 2018 г. Това ще бъде първото шоу на световната сензация в България.

С присъединяването на Redfoo към Rita Ora и DJ-ите на Club MTV – Rewire & Varskiсе очертава много силен лайнъп на тазгодишното издание на MTV Presents Varna Beach 2018. Хитовете на Redfoo са сред най-успешните световни сингъли в класациите за всички времена и едни от най-гледаните в YouTube:

Party Rock Anthemhttps://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

Sexy And I Know Ithttps://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE
MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти – Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, TITA и 4Magic ще станат част от страхотното събитие на MTV и ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България. Всеки от популярните изпълнители сподели в лично видео обръщение своя ентусиазъм и нетърпение за предстоящия летен фестивал, които може да откриете в линка по-долу.

В момента феновете могат да си закупят билет само за 20 евро, като приканваме почитателите да се възползват от промоционалната цена на: www.MTVpresentsVarnaBeach.com

Предлагат се и ограничен брой ВИП билети на цена от 100 евро за това невероятно събитие. Щастливците, които успеят да се сдобият с ВИП билет, ще получат възможност за бърз достъп до концерта, ултракомфортни зони с отлична видимост, безплатни коктейли, пропуск за ВИП афтърпарти, официални рекламни материали от събитието и още приятни изненади.

ОФИЦИАЛНОТО ПРЕС СЪОБЩЕНИЕ и всички снимки и видео обръщения могат да бъдат изтеглени от следния линк: https://www.dropbox.com/sh/ww0sbwgsb0mxweq/AAAt7IWfsmZjFjcv6MfQSiifa?dl=0

Facebook: www.facebook.com/mtvpresentsvarnabeach

Instagram: https://www.instagram.com/mtvpresentsvarnabeach/
You must be logged in to post a comment Login