My nails: Как да си направим гел лак маникюр “Бевърли Хилс” вкъщи с бляскави резултати?

Любимата дестинация на много холивудски звезди, популярна със своите луксозни градини и вили- Лос Анджелис, наскоро стана известна и като родния град на маникюра „Бевърли Хилс“.

Какво представлява този тип маникюр?

Самият маникюр стана популярен в края на 2016 г. и се смята за американския вариант на „френски маникюр“, тъй като методологията му е почти същата. Оттогава, в стила му се влюбиха редица ценители на модата, запленени от натуралните и спокойни му цветове. Ето защо маникюрът „Бевърли Хилс“ все още е популярен. Цветовата палитра на този маникюр включва всички телесни, бежови и пастелни багри. Крайният резултат трябва да изглежда естествен и близък до истинския цвят на ноктите.

Как да се прави стандартен гел лак маникюр „Бевърли Хилс“? 

1) Нанесете прозрачна основа.

2) Нанесете телесен/ пастелен или тъмно бежов цвят върху върха на нокътната плочка (края на нокътя), точно така както бихте нанесли бял цвят за френски маникюр.

3) Нанесете от същия цвят (от стъпка 2) или един тон по-светъл върху целия нокът.

4) Завършете маникюра, като нанесете топ покритие.

Цветовете, които са подходящи за този тип маникюр от стандартната колекция на Kodi Professional, са следните:

Цветове # 69, # 9# 68, # 137

Как се прави маникюрът с новата каучукова основа “Natural Rubber base” на гел лак Kodi Professional?

Друг по-лесен начин за постигане на същия ефект, е само чрез използването на новите каучукови бази (Natural Rubber Base) на Kodi Professional. Тези основи се предлагат в 6 естествени цвята. Например цвят тъмно бежов би стоял перфектно:
Ще Ви отнеме значително по-малко време да използвате цветна каучукова основа и топ лак, вместо да се налага да се използва цвят между тях, защото така пестите време, нужно да изпечете цветното покритие в UV или LED лампа за гел лак.

Следвайте следните стъпки:

1) Нанесете основата “Natural rubber base” върху края на нокътната плочка и изпечете в UV лампа за 2 мин. или в LED лампа за 30 сек.

2) Нанесете основата върху целия нокът и отново изпечете в лампа (2 мин. за UV лампа и 30 сек за LED лампа).

3) Завършете с топ покритие.

Защо маникюрът е толкова предпочитан?

Дизайнът на маникюра „Бевърли Хилс“ е известен с отсъствието на силен контраст между телесния/ естествения цвят на ноктите и края на нокътната плочка. Желателно при този тип маникюр е, цветът му да е добре съчетан с цвета на червилото Ви. Това придава женственост и нежност на целия Ви стил. Така че не се колебайте да заложите на червило в телесен цвят- то определено ще подхожда на новия Ви маникюр.

Използването на качествен гел лак ще Ви донесе дълготраен и изящен маникюр. Предимството на маникюра „Бевърли Хилс“ е универсалността му- съчетава се лесно с всеки вид облекло или стил. Именно за това естетите го обичат и залагат на звездната му елегантност.

Това е всичко от мен за маникюра “Бевърли Хилс“. Надявам се, че скоро ще изпробвате този удивителен звезден маникюр, с привкус на Холивуд.

Автор: Виктория Дончев//www.mynails.bg/
You must be logged in to post a comment Login