На 29.04.2015 се проведоха финалите на третия сезон на преакслераторската програма на Start It Smart

12 стартъпа презентираха своите проекти пред множество гости на събитието – инвеститори, първи клиенти, приятели и много хора от предпремаческата екосистема в България.

Екипът на Start It Smart | Pre-Accelerator се горедее, че успя да помогне на още 12 стартъпа да постигнат целите си, по време на програмата. Това бе поредният страхотен сезон. Пожелаваме на екипите множество професионални успехи, защото ги заслужават!

На 29ти Април се проведе третият пореден Demo Day на Start It Smart | Pre-Accelerator. Това бе и подобаващият финал на един прекрасен сезон. 12 стартъпа презентираха пред гостите на събитието и показаха прогреса, който са постигнали за последните 10 седмици в нашата предприемаческа програма.

Събитието бе отрито от президента на Start It Smart, Петър Шарков и бе водено от Никола Янев, вечно усмихнат и в добро настроение. Точно и по този начин премина цялото събитие, което се проведе в Телефонната Палата, предоставена любезно от Vivacom. В рамките на час и половина гостите изслушаха впечатляващите презентации на 12-те стартиращи компании в Pre-Accelerator Season 3.

DSC_1773

В рамките на 5 минути всеки един от стартъпите успя да представи своята идея и напредъка, които е постигнал. А този напредък бе плод на много усилия, тестове, валидации, смяна на посоката и тежък и упорит труд.
DSC_1774

Сред гостите на Demo Day #3 бяха представители на фонда за рискови инвестиции Eleven, лидери на водещи компании от частния сектор, множество хора от стартъп екосистемата в България, както и ментори и приятели на Start It Smart.

DSC_1877

В заключение можем да кажем, че изпратихме един страхотен сезон на програмата! Екипът на Start It Smart | Pre-Accelerator се гордее, че успя да помогне на всички стартъпите да постигнат целите си. Пожелаваме на всеки екип успех с развитието на своя бизнес!

Искрено благодарим на генералния ни партньор Superhosting, както и на нашите спонсори Telerik и Obecto, благодарение, на които сбъдваме нашата преакселераторска мечта!
You must be logged in to post a comment Login