Дълбоки и красиви очи

Хиляди песни са изпети за дълбоки, красиви очи. Ето още една техника, която ще ви помогне да направите очите си още по-красива, отколкото са … и кой знае следващата песен може да бъде посветена на вас. Така че, следвайте стъпките:
 13
1. Нанесете основа за сенки върху очите, използвайки върха на пръста си, като потупвате върху клепачите и областта под веждите. След това използвайте черен молив за да начертаете линия по гънките на очите си.
2.Използвайте четка, за да нанесете цвят „Blackout“ от палитрата със сенки за очи покрай тази очната линия направена с молива. Използвайте същата четка, за да нанесете и цвят „Busted“ малко по нагоре, като леко припокривате предишния цвят.
3. Погрижете се за облестта под веждата, чрез използване на друга мека четката и цвят „Bootycall“.
4.Нанесете „Chopper“ на клепачите,  като използвате същата четка. Следвайте основата на очната линия за най-добри резултати.
5. Нанесете течна очна линия. Започнете от вътрешния ъгъл на окото.6. Блясък – той е твой приятел, когато става въпрос за прилагане на „Bootycall“ на вътрешните ъгли на очите. Това ще „отвори“ погледа ви и ще ви даде един страхотен вид.
7. Време е да се върнем към „Blackout“, но този път четката е по-остра. Изострете линията на окото, както е показано на картинката.
8. На този етап грима ви може да изглежда малко недовършен, но с мека четка омекотете контрастните линии и сложете спирала…  ще видите чудо.
9.Сега, единственото нещо, което може да направите е с лепило да си добавите още няколко дълги мигли.
10. Накрая сложете любимия си цвят червило.You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply