NORDIC STYLE у дома

Светлина и изобилие от дърво. Ако искате и вашият дом да е в скандинавски стил тези два компонента са първото, за което трябва да се погрижи.

До 1950 Nordic – интериорен дизайн не е бил приет в света, но от 1950 г. насам нещата коренно се променят. Nordic стил са характеризира с функционалност, простота, без много подробности, изчистени линии. Този интериорен дизайн се характеризира с използването на ярки цветове, бяло и  дърво. Голямо внимание се обръща на естествената светлина. Най-известните скандинавски дизайнери са Ханс Вегнер, Алвар Аалто и Арне Якобсен. Техните творения са много популярни и днес.

 Също скандинавците използват за стените и тапети в ретро стил, обикновено на една от стените.
Когато говорим за материали, дървото абсолютно доминира и често  се използва от пода до тавана. Въпреки. че и камък също е много използван материал. Дървото дава топлина не стаята.

Не се използват тежки декоративни елементи. В този дом ние можем да намерим много малко украса обикновено цветни свещи, които дават топлината в стаята. Така е, защото живота на север няма място за нефункционални неща.
Там е студено и камината придобива особено голяма значимост. Камина се намира в ъгъла на стаята, за разлика от камината в Америка, която е по средата на стената. Камина, освен в хола можем да намерим в спалнята.

Скандинавците са много, посветени на природата и дори най-малките апартаменти имат тераси, използвани за отглеждане на цветя или за барбекю. На балконите също доминират бели и подобни светли цветове.  Саксиите са направени от бетон или много често са поставени в кошници.

Аз трябва да ви кажа, че във Финландия има около два милиона сауни. Много домове имат свои лични сауни. Така че тук имаме още една причина да вземем решение да преобразим нашия дом в Nordic стил. Защо да не си позволим малка доза лукс за нас?

Ако сте уморени от хаоса и многото ненужни неща в собствения си дом, то нека да го пренаредим в този стил. Е със сигурност вие ще получите много повече пространство, няма да се налагат ненужни неща. Тази форма на домашно обзавеждане се характеризира с минимализъм. При минимализмът в пространството ще се отървете от всички ненужни неща и ще оставите само функционалните. Така че се фокусирайте върху качеството, а не количеството на нещата.

Ще ви покажем няколко снимки, за да ви помогнем  да ремонтирате жилището си в този стил. Вие сами трябва да решите дали искате малко от Скандинавия да влезе в живота ви!Както можете да видите минимализъм доминира, там не е много ненужни мебели само основните. Там не са неща, които да ни енергия далеч. Функционалност е основната команда в този проект.

 

Както можете да видите не доминират много ненужни мебели, само основните. Функционалност е основната команда в този проект.

Много от дървен материал, дори и на пода и тавана, главно естествения цвят на дърво, че е оцветена само с безцветен лак. Скандинавците много обичат природата и искат да го ползват всеки момент. По този начин те могат да се насладят на природата, дори по време на много студените зимни дни.

Много дървен материал има, дори и на пода и на тавана, и главно в естествения цвят на дърво,  оцветен само с безцветен лак. Скандинавците много обичат природата и искат да я ползват всеки момент.

По този начин те могат да се насладят на природата, дори по време на много студените зимни дни.

Сивият цвят е много често в жилищното строителство в Nordic стил. С изключение на този цвят, те използват и други неутрални цветове. Разбира се, винаги има отделни детайли, които допълват цялото пространство.

 

Сивият цвят е много често срещан в жилищното строителство в Nordic стила. С изключение на този цвят, те използват и други неутрални цветове. Разбира се, винаги има отделни детайли, които допълват цялото пространство.

Големите прозорци и изобилие от естествена светлина. Това също е нещо много важно за скандинавците. В Скандинавия ден знае да продължи само четири часа, и двадесет часа е нощ, така че това е причината, поради която те толкова много оценявам дневна светлина.

Големите прозорци и изобилие от естествена светлина. Това също е нещо много важно за скандинавците. В Скандинавския ден е само четири часа и двадесет часа е нощта, така че това е причината, поради която те толкова много оценявам дневна светлина.

Както казах в текста тук са много естествени материали, предимно от дърво, кожа и много малки детайли, освен бутилки и свещ на масата и възглавниците не са други декорации.

Както казах.  тук се залага на много естествени материали, предимно от дърво, кожа и много малки детайли неестествен материал, като бутилки и свещ на масата или възглавниците.

Рустик детайли са много популярни в този стил. През последните години, по-често на хората да съчетават различни стилове в интериорния дизайн. Рустик детайли като част от обзавеждането от отминалите дни може да даде на къща топлината, и то по-приятно място за живеене правят.

Рустик детайли са много популярни в този стил. През последните години, по-често се съчетават различни стилове в интериорния дизайн.

И в кухнята доминира бяло. Разбира се, има растения, които дават живот на цялото пространство (с изключение на хората, разбира се) и това, което наистина се зачитат скандинавците.

 

И в кухнята доминира бяло. Разбира се, има растения, които дават живот на цялото пространство.

Чисти линии, бял господство ... И все пак трябва да призная, че тази област не липсва топлина. Паркет в цвят на дърво дава важен печат на цялото пространство, но тъй като ние вече са открили, че животът се състои от малки неща и детайли, можем да видим, че и в този дом, те играят важна роля. Но трябва да се отбележи, че не е много излишни орнаменти.

Чисти линии, бяло господство … И все пак трябва да призная, че в тази област не липсва топлина. Паркет в цвят на дърво дава важен печат на цялото пространство, но тъй като ние вече сме открили, че животът се състои от малки неща и детайли, можем да видим, че и в този дом, те играят важна роля.

Много функционално обзаведени стаи. Килим от стена до стена почти не съществува в скандинавските домове. Това е един много практичен, защото в поддръжка на килими не е достатъчно, за засмукване. Много хора, обаче, само така поддържат килими, въпреки че може би е необходимо и парна почистване или измиване по-често. Това лошо поддържане води до алергии, много често.

Много функционално обзаведени стаи. Килим от стена до стена почти не съществува в скандинавските домове.

Комбинацията от черно и бяло цвят е характерен за модерния интериор на домовете. Независимо от черното, че имаме по пода и кухнята, тази стая има изобилие от светлина. Има beames на тавана, които дават един селски докосване на цялото пространство.

Комбинацията от черно и бяло е характерна за модерния интериор на домовете.Независимо от черното, което имаме по пода в кухнята, тази стая има изобилие от светлина.

Снимки на стената допълват този minimalisic стил. Арт галерия обогати нашия дом. Снимки ние може да се сложи в хола и спалнята, както и на балкона, в банята. Докато виси на балкона или в банята, ние трябва да се грижим за влагата, твърде много влага може да доведе до увреждане на изображението, така че в тези области не слагайте ценни художествени актове. Основното правило при определяне на снимката е, че неговият център е на нивото на очите. Не е добре, ако изображението е твърде висока. Също така, при избора на стената, на която ще бъде определен образ спазва размера на изображението. Не е добре, че на огромна стена ви сложи малко картина.

Снимки и картини на стената допълват този тип дом. Може да се сложат в хола и спалнята, както и на балкона, в банята….

Pendulum лампи вместо огромни полилеи. Големите прозорци пропускат много светлина и ви позволяват да се насладите на гледката към външни, без излишни килими и завеси, които събират прах. Много практични за модерния заето човек, не само от Северна, но от всяка част на света.

Pendulum лампи вместо огромни полилеи. Големите прозорци пропускат много светлина и ви позволяват да се насладите на гледката….

Камина се изисква в подреждането на дома в скандинавския стил. Красиво хармонизиран естествени цветове и естествени материали като дърво етаж и каменна стена.

Красиво хармонизиран дом, с естествени цветове и естествени материали, като дърво  и каменна стена.

Colorful тапет на една от стените, които се използват, за да се прекъсне, по някое време монотонен бяло.
Тапет на една от стените се използва, за да се прекъсне, по някое време монотонното  бяло.

Цветя и керамична ваза може да бъде красива декорация за вашия дом. Цветя подобрява вашата енергия и енергията на вашето пространство. Изкуствени цветя излъчват отрицателна енергия, така че можете да се опитате да го избегне.

 

Цветя и керамична ваза може да бъде красива декорация за вашия дом. Цветята подобряват вашата енергия и енергията на вашето пространство. Изкуствените цветя излъчват отрицателна енергия, така че можете да се опитате да ги избегнете.

Крушки в висящи клетки като заместител на класически полилей. Natural ела вместо пластмаса са чудесен избор за Нова година.

Крушки в висящи клетки като заместител на класически полилей.

Достатъчно дърво, което дава топлина към помещението. Налице е мат етаж от натурална кожа какво както кожата, често е в скандинавски интериор.

Дърво, което дава топлина в помещението.

Съчетанието на модерен стил с леко селски работни парчета.

Съчетание на модерен стил с леко селски работни мотиви.

Характерен договореност в Nordic стил. Много светлина, малко орнаменти и детайли, бяла ...

Характерно…. Много светлина, малко орнаменти и детайли, бяло …

Дърво етаж, дърво на стената ... За мен това помещение излъчва топлина, не само може да се реши, е това, защото от дърво или от тези красиви юргани в землисти нюанси ...

За мен това помещение излъчва топлина……

Не излишни стелажи, рафтове и шкафове. Снимки дават сърцето на пространството, и интересна подробност за мен е дрехите whic не е в килера, тя е монтирана на подвижна закачалка.

Няма излишни стелажи, рафтове и шкафове. Снимки дават сърцето на пространството…

Правите линии на масата, прави линии в картината, за декорация на маса, възглавниците ... завод в един ъгъл на стаята (можем да видим само листата) обогатява това пространство и помага тя не изглежда студена.

Правите линии на масата, правите линии в картината, възглавниците …, но тя не изглежда студена.

Дървесината на стената с интересен печат е достатъчно подробно, за тази стая. Това е една красива работно помещение за артистична душа. Фигури от прозореца са ефективни детайли, които са там, за да освежите бял цвят, който доминира.

Това е едно красиво работно помещение за артистична душа.

Windows от пода до тавана, осветяват тази стая с дневна светлина. Отворени рафтове от дърво са много модерни и са много красиви, когато те не са направени само в прави линии, но също така и от необработена дървесина. Тя може да бъде много интересно.

Прозорец от пода до тавана, осветява тази стая с дневна светлина. Отворените рафтове от дърво са много модерни и са много красиви, когато те не са направени само в прави линии, но  и от необработена дървесина. Тя може да бъде много интересно.

Мебели от палети все повече завладява света. От палитрата, можете да направите една маса, и красиви мебели за градината. Той е евтин, и с големи възглавници ще бъде много удобен, красив и модерен.

Мебели от палети все повече завладява света.

Белият цвят е неутрален цвят, който символизира изтънченост. Детайли в цвят на бял фон перфектно излязат на преден план.

Белият цвят е неутрален цвят, който символизира изтънченост. Детайли в цвят на бял фон перфектно изпъкват на преден план.

Възглавници в цвят и изображение остроумие силно червено са важни детайли за тази стая. Тук можете да видите как се използва палитрата, за да се създаде една маса за хола.

Възглавници в цвят  са важни детайли за тази стая. Тук можете да видите как се използва палетата, за да се създаде една маса за хола.

Една или две стени от тухли, са много чести в този режим. Това изглежда малко селски, но в същото време модерен.

Една или две стени от тухли

Сивият цвят знае, че е много скучно и студено. Поради това тук е комбинирано с едно дърво в естествен цвят с тухлена стена. Тази комбинация помага, че оставането в тази стая не стане скучно.

Сивият цвят знаете, че е много скучен и студен. Поради тази причина тук е комбиниран с дърво в естествен цвят и  тухлена стена.

Естествените материали придават на къщата топлината и регулират влажността. През зимните месеци, ако имате мебели, изработени от дърво, ще се чувстват в безопасност и прибран.

Естествените материали придават на къщата топлина и регулират влажността.

Камина в ъгъла на стаята, с място за дърво ... Вместо на масата има два стола на три крака, които някога са били използвани ежедневно и сега изглежда като малко шедьовър.

Камина в ъгъла на стаята, с място за дърва …

И тук студено сиво изглежда топло заради към естествените материали в стая - дърво и кожа. Свещи на масата трябва да станат неизбежни подробно във всеки дом.

Снимки- http://www.cuded.com/
You must be logged in to post a comment Login