Палестинката Nour е специален гост на No Orders x Playa Stories на 25 юли

No Orders x Playa Stories ни потапя в сюрреалистичната приказка на Burning man това лято

No Orders x Playa Stories представя различното лице на електронната музика в Hacienda Beach-Лозенец

 

Горещата палестинка Nour е специален гост на третото издание на No Orders x Playa Stories в Hacienda Beach-Лозенец на 25 юли. През годините Nour се отдава на търсенето на звукът, който най-точно отразява душата и музикалните й възгледи. Тя добива популярност със своето неподправено и неповторимо сценично присъствие – първо в Тулум, Мексико и след това по цял свят. Музикалният й стил е комбинация от deep house, органична перкусия и етно мотиви, плод на културното й наследство и преживявания по света. Според почитателите най-точното определение на нейният стил е музика, която те кара да се чувстваш на правилното място в точния момент. Nour e работила на една сцена с имена като LUM, NU, Acid Pauli, Lee Burridge, Christopher Schwarzenegger, Dimitri from Paris и Louie Vega.

През това лято No Orders представя събитията от поредицата Playa Stores, които са вдъхновени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning Man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

Резидент на поредицата събития е продуцентът и диджей Diass. No Orders x Playa Stories дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, които творят, променят и чупят обществените стереотипи и изразяват себе си, а музикалната насока е изцяло съсредоточена към нови в своето музикално себеизразяване артисти. По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-ти август, организаторите ще срещнат публиката и с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret. Част от артистичният колектив на Mayan Warrior, музикалната стилистика на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и  Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е  част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Сюрреалистичното преживяване, вдъхновено от магията на фестивала Burning man, в която No Orders x Playa Stories ще пренесе всички гости на Hacienda Beach-Лозенец ще провокира силно сетивата и съзнанието с допълнителни активности по време на партито като гледане на карти таро, flea market за ръчно направени бижута, дрехи, винтидж базар, реализиран от Frea.bg, art corner и вдъхновяващи изпълнения.
фотокредит: Ивайло Данаилов

 

Повече за No Orders x Playa Stories

No Orders x Playa Stories e копродукция  на Пламен Василев – Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България и  Ивета Александрова от The Altitude Agency, която е част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиза, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru  – един  от най-иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.

Вижте още на адрес: https://www.facebook.com/no.orders.events/

Повече за Diass

Пламен Василев, популярен като Diass е сред най-популярните млади диджеи и продуценти в България. Започва да се занимава с музика на 12-годишна възраст, а днес когато е само на 27 години успява да се нареди сред най-успешните в бранша. Diass е един от малкото български диджеи с музикално образование – повече от 6 години изучава продуцентски, звуков и студиен инженеринг. Неговите live сетове варират от Nu Disco / Indie Dance и Deep House до Tech House & Techno. Има три авторски албума – “Party Beach” (2011), “Welcome To Bulgaria” (2013) и “Reset The World” (2015) като последният се издава в световен мащаб от италианският лейбъл 303Lovers. Досега талантливият DJ и продуцент е издал и над 40 самостоятелни EPs за различни лейбъли по цял свят.  Два пъти е DJ шампион на България, избран е и за Best New DJ на годината за България (2012).

Пускал е редом до Tom Novy, Peter Brown, Luigi Rocca, Niels Van Gogh, D-Formation, а Manuel de la Mare, Luigi Rocca, DJ Silver са ремиксирали негови парчета. Като продуцент Diass е издавал музика за лейбъли като Loulou Records, Groove On Rec, Stereophonic, Underground Mjuzieek Digital и е класирал две свои парчета в класацията за tech house на Beatport (“The Sub Track” и ремиксът на Manuel de la Mare и Luigi Rocca към “Reset The World”).

Добре познат със своя иновативен и безкомпромисен подход в музиката, Diass не веднъж покорява родните класации с авторските си проекти. Факт са и все по-честите му участия зад граница – Москва, Амстердам, Кайро, Ибиса, а изключителната му селекция повежда публиката на музикално пътешествие из дебрите на алтернативния и динамичен клубен саунд, налагайки най-актуалните тенденции от световната сцена. Това е и причината за появата на No Orders – смелата, идваща от сърце мисия на Diass, да обедини и запознае всеки любител на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена.
You must be logged in to post a comment Login