Рапърът Flex и танцьорът BallaN ни призовават да бъдем себе си във „Верен на мен“

Рапърът Flex и финалистът от „Фермата“ със съвместен проект

 

Нашумелият през последните години рапър Flex и танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на риалити предаването „Фермата“, представиха пред меломаните съвместния си проект, озаглавен „Верен на мен“. В него те призовават хората да не предават себе си, да свалят маските и да бъдат такива каквито са, защото само тогава те могат да изживеят пълноценно своя живот.

„Да бъдем себе си е важно, не само защото всички останали роли са заети, а защото това е единственият начин да бъдем щастливи и пълноценни. Няма маска, която можем да носим твърде дълго, без да ни отегчи или заболи. Няма роля, която можем да играем вечно, а ако сме достатъчно честни ще признаем, че в най-щастливите си моменти сме били свободни… да бъдем себе си“, споделя рапърът Flex.

Във видеото специално участие взима танцьорът Калоян Димитров-BallaN – финалист от последния сезон на „Фермата“. Хип-хоп танцьорът и влогър, известен под псевдонима Ballan печели прозвището „българския Джъстийн Бийбър“ заради приликата с неговия стил, а по време на риалити предаването печели и сърцата на публиката, като в техния вот на финала той е класиран на първо място. Именно във „Фермата“ Flex забелязва Калоян, който го впечатлява с непринуденото си поведение и достойното си представяне. Рапърът решава да го покани да се включи във видеото на „Верен на мен“, а хип-хоп танцьорът харесва проекта и приема да стане част от него.

„Верен на мен“ е по музика на Flex, по текста работи заедно с D-zasta, а видеото е заснето от режисьорът Радостин Събев – Шошо. Проектът е представен в канала Kartelarecords.

Видео: https://youtu.be/L7ChU_p_NKU

 

Повече за Ангел Ангелов – Flex:
Името на рапъра Flex нашумя много бързо, след като в интернет стана популярно провокативното му парче „Кучко къш“. Със следващите си проекти изпълнителят се превърна във фаворит в българските музикални телевизии.

Музикалната му кариера започва като на шега. По време на събиране с приятели, които знаят за влечението му към хип-хоп културата, той е провокиран да направи песен. Не след дълго се появява „Кучко къш“, която става популярна в интернет и зазвучава в клубовете.

Артистичният му псевдоним идва от името на Флекс Уилър, който е популярен американски културист с интересна история и много трагична съдба – той успява да пребори тежко заболяване, възстановява се и става шампион на Америка. Рапърът също практикува бодибилдинг, води здравословен начин на живот и много харесва американския културист.

Повече информация можете да откриете в официалната страница на Flex във Фейсбук: https://www.facebook.com/Flex-1466929040290887/.

Повече за Калоян Димитров – BallaN:

Калоян e на 25 години. Роден е в град Попово и е израснал в село Садина при баба си и дядо си. Вече живее в София. Хип-хоп танцьор и влогър, известен под псевдонима Ballan. Печели си прозвището „българския Джъстийн Бийбър“ заради приликата с неговия стил. По образование е програмист, но не е работил и ден по специалността си.

Казва за себе си, че е модерен селски човек и от малък познава и обича селския труд. Смята се за „атрактивен, супер амбициозен и изключително позитивен“. Иска да бъде известен и преди 7 години се научава да танцува перфектно, гледайки клипове в интернет. В момента той е един от най-търсените хип-хоп денсъри в България и участва в клипове на Ангел и Мойсей, Венци Венц, Лео и Део. Като влогър има повече от 85 000 последователи в страницата си във Фейсбук.

Влиза във „Фермата“, за да каже на младите да ходят по-често на село и „да не се правят на големите граждани“. Иска да спечели голямата награда, за да накара баба си и дядо си да се гордеят с това, на което са го научили на село. Калоян се класира на трето място в риалити формата, но печели първото място според вота на публиката.

Повече информация можете да откриете в официалната страница на BallaN във Фейсбук: https://www.facebook.com/Ballancho/, в социалната мрежа Инстаграм: https://www.instagram.com/ballancho/, както и в официалния му YouTube канал: https://www.youtube.com/user/Ballancho/about
You must be logged in to post a comment Login