Разходка с лодка- за едно по-различно лято с Los Momentos!

 

Лято е! Слънчевите дни ни радват все повече и повече, а  дългоочакваното море ни се струва така далечно… Питате се как да направите дните по-леки в прашна София и да се порадвате на хубавото време.

Е има решение  – потопете се в синьо-зеленото безвремие, тишината и спокойствието на язовир Искър  с  една разходка на лодка от  Los Momentos.

По време на плаванията ще имате подсигурено хапване- свежи плодове, ядки, мезета, както и алкохолни и безалкохолни напитки!

Ще се погрижат за вас и вашите приятели, както и  за пълния ви релакс, с подбрани от Los Momentos  любими летни хитове, които да звучат по време на плаването. Така ще можете да се насладите на перфектното съчетание между природни прелести и водна шир.

Има различни пакети, от които може да се възползвате:

1-ви вариант- плаване по язовир Искър в някой от уговорените начални часове, с включено хапване, пийване, музика и капитан- 45 лв./човек

2-ри вариант- плаване по язовир Искър в някой от уговорените начални часове, с включено хапване, пийване, музика и капитан, пристигане в комплекса , където нощуваме и възможност за плаж- 110 лв./човек
3-тити вариант- плаване по язовир Искър в някой от уговорените начални часове, с включено хапване, пийване, музика и капитан, пристигане в комплекса , където нощуваме и възможност за плаж. На следващия ден лодката ни взима от комплекса и се отправяме на още 2 часа плаване- 140 лв./човек

Насладете се на прекрасните почивни дни и направете уикендите си незабравими с Los Momentos. Които ще имат грижата да имате всичко необходимо за това – от напитките до кетъринга.

Персоналът и обслужването покрива  всички компоненти на едно празнично събитие, съобразено с най-високите съвременни стандарти.

§§§§§§§§§§§§

Los Momentos e нова, млада ивент агенция, изпълнена с ентусиазъм и искрено желание да превърне всяко ваше лично събитие, повод или празник в незабравим, емоционален спомен. От свежите идеи през енергията, която влагаме в организацията и вниманието до последния детайл, ние предлагаме всичко, което очаквате от един професионален и компетентен партньор.

„Ние се стремим да бъдем известни с безкомпромисно внимание към детайла и безупречно обслужване. Както разкрива и самото ни име, стараем се да създаваме специални моменти като предусещаме нуждите и очакванията на нашите клиенти.

От красиви сватби и стилни партита до по-традиционни фирмени приеми или събития под открито небе, ние винаги имаме строго индивидуален подход и грижливо подготвяме всяко събитие. Каквото и желание да има във вашето сърце или представи, то ще се сбъдне по-лесно с помощта на Los Momentos.”

 
You must be logged in to post a comment Login