Ревю, концерт и танци в Park Center

Тази събота, 8 април от 17 часа, точно преди Цветница, Park Center ще празнува пролетта с нетрадиционно ревю.

Идеята не е само да бъдат представени свежи пролетни сетове от селекцията марки в мола, а също да покажем, че красотата е във всички размери. Затова и сме избрали част от нашите „не-истински“ модели да са дами, които имат по-пищни форми; момичета, които не са супервисоки. Да си хубав, не означава, че трябва да се вписваш в клишета или да изглеждаш по определен начин. Хубостта се крие е в това да ти е удобно в собствената ти кожа, да покажеш индивидуалността си. А с помощта на екип от професионални гримьори, фризьори и стилисти – всички можем да изглеждаме като суперзвезди.“ – казват Виолета Цонкова, PR мениджър търговския център.

По  време на ревюто, което ще бъде водено от Наско от БГ радио, ще дефилират и няколко музикални звезди – Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Гергана Николаева, Радина Думанян, Лео, Играта. Към тях ще се присъединят и вече познатите лица от кампанията „Твоят нов имидж“.
А какво би бил един пролетен празник без деца – затова в ревюто на Park Center ще вземат участие малките балеринки на Маша Илиева и вокална група „Дъга“ към арт център Карнолски.

Организаторите са предвидили много подаръци за всички присъстващи. Сред тях има ваучери за пазаруване в Park Center, бижута, комплекти за грим и други.

Сн. Лилия Йотова
You must be logged in to post a comment Login