Семинар с Максим Бехар и Марк де Турк: Как да влияете върху емоциите и решенията на околните чрез ПР техники?


Период на провеждане: 23 май 2015 г.

събота, от 10.00 до 16.00 ч.

Такса участие: 100 лв.

Теми в семинара:
– Въведение. Убеждение, емоции и поведение.
– Познаването на хората с емоционална интелигентност.
– Емоционалната скала. Как да подтикнем хората към конструктивна цел посредством емоции.
– Социалните медии – „убиецът” на традиционния ПР.
Информация за лекторите:

Максим Бехар управлява M3 Communications Group, Inc., една от най-влиятелните PR компании в България, а от януари 2012 година е и председател на офиса на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

Той е създател и председател на Борда на директорите на M3 Communications College.

Пълноправен член е на IPRA и PRSA, двете най-влиятелни професионални PR международни организации. През 2010 г. е избран за ковчежник и член на Изпълнителния съвет на най-влиятелната PR асоциация в света ICCO. Бил е и председател на Българската асоциация на PR агенциите (2009–2011 г.). Член е на Борда на престижния Форум за комуникации в Давос, Швейцария.

Марк Де Турк е известен в Европа и в България обучител с повече от 22 години опит като личен треньор на мениджъри (coach), обучител, временен мениджър. Марк е водил семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Марк лично е обучавал и помогнал на над 400 водещи компании в Европа и бизнес лидери да бъдат по-успешни и резултатни в своята дейност. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.


За пълна програма и регистрация, натиснете ТУК.
You must be logged in to post a comment Login