Трети международен форум на сватбените фотографи и видеооператори

Трети Международен Форум на Сватбените фотографи и Видео оператори, Несебър – Елените, Дизайн хотел Роял Касъл, 1 – 4 Април 2014г.
Събитието се организира под егидата и с подкрепата на Община Несебър
Основни организатори на събитието:
НАПСФВ – България
EEVA
ССВ – Руска федерация
Делийски студио

И този път срещата ще протече в познатия ни вече формат – среща с колеги, обмяна на опит, отдих, забавления, конкурси, множество семинари и презентации.Очакваме група от над 50 колеги от Русия, Украйна, Молдова, Германия, Прибалтика , Казахстан, Македония и др.

По време на семинара мастеркласове ще проведат:

Лектори фотографи
Дан Хечо – http://ru.danhecho.com/
Тарас Омелченко – Тарас Студио
Павел Бойко – FLYCAM PRODUCTION –  фотозаснемане от въздуха, изработка на панорами

Лектори видео оператори
Иван Кристиян – http://www.clipedeneuitat.ro/
Генади Казимко – FLYCAM PRODUCTION – видеозаснемане от въздуха и приложението му
Макс Дедков – Дедков Продакшън

Няколко модела в сватбени (и без!) дрехи.
и др.

Както и много презентации на последни технологични новости от нашите редовни партньори – Фактор, Canon, Техно, Фотосинтезис, Фото Браво, Динафос, Вранос, Сони-ЮВТ и др.

Събитието ще се проведе в КК Елените. Всички семинари, изхранване, отдих и развлечения ще се провеждат в акваторията на в 5 звездения хотел Роял Касъл.
Нощувките ще се състоят във Вили Елените.
В цената са включени 4 дни с 3 нощувки, изхранване на шведска маса и музикално-развлекателни вечери. Посещение на всички семинари и презентации, достъп до моделите за снимки и участие в конкурси. Очакваме списък с безплатните опции за отдих от хотела. За момента е договорено ползването на закрития басейн, очакваме още 🙂

Цена за участие – при заявка и плащане до 15.03.2014 – 280лв!
Заявки и плащане след 15.03.2014 – 300лв.

За членове на НАПСФВ (заплатили членския внос за 2014г) – отстъпка 50лв – 230лв.

Доплащане за единично настаняване – стаите са ограничени!

Акредитация за събитието, без нощувки в хотела (за колегите от района) – все още нямаме съгласието на хотела, моля пишете на ЛС, ако има желаещи!

Поради съвпадането на събитието с априлската ваканция в училищата – специални условия за придружители и семействата на участниците:

Неучастици в семинарите, ползват всички опции за отдих – 190лв.

Деца до 6г – БЕЗПЛАТНО
Деца до 12г. – 70лв.

В последните 2 дни (3 и 4 април) 2ма от лекторите ще проведат 2 допълнително платени 2 дневни мастеркласса – за Видеооператорите Макс Дедков, за фотографите – Дан Хечо. Цената е 200лв.(180лв за НАПСФВ), групите ограничени – до 35 души.

timthumb.php

НАПСФВ отправя специална покана към всички участници в сватбения ден – ДЖ,сватбени агенти флористи и др. На форума, ще бъде представена и програмата за сътрудничество на НАПСФВ придружена със специално предложение за ДЖ и сватбени агенти за 2014г. На всички от тази категория ще бъде предоставена възможност за присъствие на събитието, заплащайки по цените за неучастници (190лв, без присъствие на лекциите). При желание ще се отдели една зала за обсъждане на общи въпроси, свързани със съвместната работа в сватбения ден.

За всички разходи, ще ви бъде издадена данъчна фактура от турфирмата партньор в организацията на събитието.

Заявки и въпроси се приемат на мейл napsfv@mail.bg
Лице за контакт – Делийски 0896 223963. Моля описвайте желанията си – имената си, града и телефони за контакт, с кого сте в стая! Ще получите в отговор инструкции за плащане. Не чакайте последния момент бройките са лимитирани!
You must be logged in to post a comment Login