Уникални идеи за спалня

Правите ремонт и не ви харесва идеята за използване на дърво, или просто искате да направите промяна, можете да отидете за керамика. Керамичните плочки са големи, когато се използват за подови настилки или за стените. Можете да избирате от широка гама цветове, стилове и дизайни, които ще завършат целият вид на стаята.

Ако се спрете на изчистени и гладки стени и подове, трябва да използвате някои аксесоари в стаята, за да я направи по-жива и ярка. разбира се добавете растения и хубав килим или ваза.

Но, ако искате спалнята да е ярка или в някой луд цвят за стените или паркета, то използвайте например лилаво, оранжево, розово или бежово, които са сред модерните цветове напоследък.

Черни стени… да! Е екстравагантно, модно и носи един смел поглед към стаята, но за предпочитане е да използвате черен цвят само на една стена – например зад леглото, а след това направи останалата част от стените в хубав, светъл цвят като бежово, лилаво… Като допълнение, това определено е един от най-големите дизайнерски идеи, предлагани.

Повечето от стаите, представени в тази колекция зависят до голяма степен от минималистичен стил и без много подробности и аксесоари. Те изглеждат толкова прости и шик. Заложено е главно на правоъгълни форми с елегантни линии и остри ръбове, които отразяват елегантен ефект.

Един от най-невероятните и уникални идеи, които можете да намерите в колекцията ни е, че границите на леглото надхвърля размерите на матрака.
По – широките дървените плочки около матрака носи допълнително пространство, на която можете да сложите и закуска например…

Master-Bedroom-Design-Ideas_22

Master-Bedroom-Design-Ideas_21

Master-Bedroom-Design-Ideas_20

Master-Bedroom-Design-Ideas_19

Master-Bedroom-Design-Ideas_18

Master-Bedroom-Design-Ideas_17

Master-Bedroom-Design-Ideas_16 Master-Bedroom-Design-Ideas_15

Master-Bedroom-Design-Ideas_14
Master-Bedroom-Design-Ideas_13

Master-Bedroom-Design-Ideas_12

Master-Bedroom-Design-Ideas_11

Master-Bedroom-Design-Ideas_10

Master-Bedroom-Design-Ideas_09

Master-Bedroom-Design-Ideas_08

Master-Bedroom-Design-Ideas_07

Master-Bedroom-Design-Ideas_06 Master-Bedroom-Design-Ideas_05

Master-Bedroom-Design-Ideas_04

Master-Bedroom-Design-Ideas_03

Master-Bedroom-Design-Ideas_02

Снимки:http://www.stylisheve.com/
You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply