В Топ 30 на романтичните екскурзии

Независимо дали сте двойка, която намира романтика в почивката или в приключението, романтичните екскурзии винаги ще бъдат на място, което разпалва пламъка ви и създава настроение у вас. За много хора, това означава пясък, слънце и пенливо синя вода. За други градски пейзаж изпълен с култура и история.

Предложения от Harpers Bazaar вижте тук:

Позитано, Италия

Амалфи крайбрежие на Италия е била реми за младоженци и романтично склонни в продължение на години, и не е тайна, защо. Цветните Cliffside градовете, като все по-популярни Позитано, могат да се похвалят небесносините води на Средиземно море и релаксиращи слънчевите брегове, да не говорим за италианска храна, вино-и, о, да, лимончело.

Napa Valley, Калифорния

Oenophiles идват тук, за хълмовете на лозя и безкрайно течащи Каберне-и за ресторанти от световна класа остават, рафинирани-среща-селски места за настаняване, както и изключително луксозни спа центрове.

Бали, Индонезия

Бали е перфектната комбинация от релаксиращи плажа бягство и екзотични тропиците на. Тук, курортите имат уникален начин на размиването на границата между архитектура и ландшафт, което означава, че вашият вила басейн може да се чувстват така, сякаш тя се простира в океана на аквамарин, и вашия балкон тераса, като че ли се вписва в тучни зелени планински склон.

Киото, Япония

Дзен и спокойно, Киото е спираща дъха бягство със своята разпознаваема архитектура и древни храмове, които надничат по-горе върховете на дърветата. Обърнете се вози надолу по Оказаки канал през пролетта за припадам-достоен поглед към изобилен цъфтеж черешовите цветове, които линия до водата.

 

Тулум, Мексико

Ако това е далечна тропическа усещане сте след, без всъщност е, че далеч, Tulum проверява всички кутии. Това отидете до местоназначението е твърд вариант за луксозни курорти и идилични плажове-то е по-достъпни, отколкото други подобни топло-метеорологични петна, още по-висок клас и уреденото от някои от неговите мексикански съседи.

Big Sur, Калифорния

Вземете кола нагоре по ликвидация магистралата, която се простира по протежение на крайбрежието през Северна Калифорния. Скалните скали и хладни сини тихоокеанските води са живописни, меко казано. Има изобилие от възможности да се отбиеш и да вземат в мнението, плюс ще срещнете няколко горещи извори по протежение на пътя, трябва да се чувстват толкова склонни да се спре и да се потопите.

Hudson Valley, New York

Само на кратко разстояние с кола или влак вози далеч от Ню Йорк, на Hudson Valley предлага лесен уикенд бягство от оживения градската джунгла. Насладете се на живописните гледки, докато се навива по протежение на магистрала успоредно на река Хъдсън. Променящите листата правят есента особено кани сезон, но през зимата е на второ място с величествената си хоризонт на сняг покрита планинските върхове.

 

Френската ривиера

На южния бряг на Франция внушава от старата школа чувство на лукс и блясък със своите луксозни shorefront курорти и плажове прекъсвани от пастелни нюанси чадъри. Облечете си най-Грейс Кели, в стил рокля и някои котка-очни sunnies и разходка крайбрежните улици с вашия кавалер, който в тази настройка е длъжен да има чар Кари Грант.

Сейнт Лусия

уникални природни и културни забележителности Св Лусия го отличават от своите карибски колеги. На мястото на всички, включително търговски, хотели, имате луксозни курорти, които предлагат възможност за седене на апартамента и първокласни удобства. Отвъд стандарта заклещени върху живописни плажове, можете да ходя на екскурзия какви клинове или се отпуснете в Серни Спрингс. И в събота и неделя, улични фестивали са идеалният начин да се вземе в малко автентичен Св Lucian култура и кухня.

 

Удайпур, Индия

Разположен в хълмовете на северозапад от Индия, Удайпур е лесно една от най-красивите градове на Индия. Тук, мраморни дворци с изглед към града пет езера, докато сложни дворове и безупречно красиви градини добавят само към магията и великолепие.
You must be logged in to post a comment Login