Вълшебства от Мария Морена

Всички знаем за Хенд Мейд фестовете и базарите! Те се превърнаха в традиционни фестивали на хенд мейд културата, който се провежда периодично у нас! На тях можете да видите много пъстри и талантливи хора и всички те са създали вълшебство с ръце и душа!

Някой някъде беше казал, че човек никога няма да възприема работата си по скучния начин, ако тя всъщност е неговото хоби и какво по-хубаво от това да правите нещо, което ви доставя удоволствие и същевременно да печелите от него?
Звучи като сбъдната мечта и точно за това реших да ви разкажа за един такъв творец на вълшебства. Мария… Нея ще я срещнете на различни места – в градинката в спортен екип и кецове с приятели, забързана за работа с високи обувки и къса рокля, в някоя софийска книжарничка или в залата за спорт. И точно това разнообразие ще срещнете и в таланта й и в творбите й. Мария Морена успява да създаде хенд мейд магии, без значение от какъв материал, форма и големина са те, нито какво е приложението им.
Ще нарисува тениската ви с любимия филмов или геймов герой, ще изрисува красив орнамент на елегантна рокля или индивидуален знак върху калъф за книга или телефон. И няма да има две еднакви, но нали в това е магията. Напоследък всички носим еднакви дрехи, ядем еднообразна храна, гледаме еднакви скучни предавания. Но с хенд мейд тениска или гривна, ще внесем цвят в скучното ежедневие.


Мария Морене с нейният талант има шанс да се превърнете в един от щастливците, които съумяват да превърнат хобито си в работа. Посетете страницата й във фейсбук и следете хенд мейд съветите й на 359style.bg.You must be logged in to post a comment Login